Are your eyes attracted to 11.11?

Serious Humor » Aνακαλύψεις - Ανεξήγητα - Περίεργα
[+] Προσθήκη νέου θέματος - Απάντηση σε αυτό το θέμα


_fantom_

_fantom_

13/10/2004, 01:30:22

ʼπό την ιστοσελίδα του Uri Geller...

If your attention has been drawn to clocks and watches at exactly 11:11, then read the following ...

http://www.uri-geller.com/articles/11.htm

Achondar

Achondar

05/11/2004, 01:05:10

Περισσότερο για συμπτώσεις μου φαίνονται. Αν έχεις όρεξη και χρόνο ίσως μπορείς να συνδέσεις διαφορετικές ημερομηνίες με τέτοιο τρόπο.

Ίσως και τα μέλη της Αλ Κάιντα να επικοινωνούν μεταξύ τους με κάποιο μαθηματικό κώδικα που να εξηγεί τα παραπάνω.

Τώρα για παράλληλα διαστήματα έχω ακούσει και φυσικούς να κάνουν λόγο και έχει τύχει να δω κάποια ντοκιμαντέρ, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πολύ λίγα . Ίσως ξέρει κανείς περισσότερα.

Achondar

Achondar

29/05/2005, 12:46:54

Λοιπόν fantom κοίτα να δεις θεωρία που ανέπτυξα. Και μάλιστα χρειάστηκα μόνο περίπου επτά μήνες σκληρής και ακατάπαυστης σκέψης (ίσως τελικά είμαι ο δεύτερος Einstein) από την τελευταία απάντηση γιαυτό το θέμα.

Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι καθόμαστε στην πολυθρόνα μας και διαβάζουμε κάτι προσηλωμένοι, ή βλέπουμε κάτι στην πολυαγαπημένη μας τηλεόραση. Οι γνωστοί μας κάθονται στην κουζίνα και συζητάνε, στα αυτιά μας φτάνει το βουητό της συζήτησης, αλλά δεν προσέχουμε τι λένε. Ξάφνικα στην συζήτηση πέφτει το όνομά μας. Αυτόματα εστιάζεται η προσοχή μας στη συζήτηση του διπλανού δωματίου και αφουγραζόμαστε ακούγοντας τι λένε για μας.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος μας έχει την ικανότητα να φιλτράρει τις πληροφορίες που νομίζει ότι μας είναι σημαντικές, από τις ασήμαντες.

Αλλά αυτό δε συμβαίνει μόνο με την ακοή, αλλά και με τις άλλες αισθήσεις. Έτσι το ρολόι βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, αλλά δε του δίνουμε σημασία. Τώρα όταν η ώρα πάει 11:11, είναι κάτι που εγκέφαλός μας πιστεύει πως είναι κάτι το ιδιαίτερο, μια και τέτοια συμμετρία σπάνια συναντάται κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Γιαυτό και μας ειδοποιεί πως κάτι ασυνήθιστο συνέβη, που θα μπορούσε να μας αφορά, εστιάζοντας την προσοχή μας στο ρολόι.
Αυτή την απίστευτα πρωτοποριακή, συνταρακτική, ανατρεπτική, ατομική, πυρηνική,  μοριακή, βιολογική, βιοχημική, αστροφυσική, αστρονομική, αστρολογική, μείζωνος σημασίας για τα κοσμικά δεδομένα θεωρία μου, υποστηρίζει και το γεγονός ότι κοιτάμε το ρολόι στις 11:11 μόνο όταν είναι ηλεκτρονικό. Ή μήπως συμβαίνει και το ίδιο σε ρολόι με δείκτες; (Αν ναι θα πεθάνωωωωωω.)

Μπορείται τώρα να με προτείνεται για Νόμπελ ιατρικής, φυσικής, μαθηματικών, αστροφυσικής (βλέπε προηγούμενη παράγραφο), Όσκαρ, Γκράμμυ και να στηθεί η προτομή μου σε όλες τις μεγαλουπόλεις του μάταιου τούτου κόσμου, να με προτείνω ο ίδιος και να με πούνε και καυχησιάρη;;;

(ΥΓ.:Στη Νέα Υόρκη στο Liberty Island οκάυ;)

_fantom_

_fantom_

29/05/2005, 13:22:00

Καλή σκέψη Achondar.

Μάλιστα, με την ακοή το ίδιο συμβαίνει και στην διάρκεια του ύπνου. Ενώ ακούμε πάλι κανονικά το οτιδήποτε, δεν δίνουμε σημασία σε διάφορους ήχους, εκτός π.χ. από τον ήχο από το ξυπνητήρι. (προσωπικά, ούτε σε αυτόν δίνω σημασία)

Εμένα αντί για το 11:11, μου τραβάει την προσοχή (χρόνια τώρα) το 22:22. Όντως είναι μια καλή εξήγηση η "συμμετρία στο οπτικό μας πεδίο" που καλύπτει και αυτήν την περίπτωση, βέβαια δεν δίνει ικανοποιητική απάντηση όταν το ρολόι είναι στο χέρι μας (εκτός οπτικού πεδίου).

- - - - - - - - - - - - - - - -
Αναγνωρίζοντας τις ατελείωτες ώρες επίπονης εργασίας γύρω από το θέμα, αυτο που μπορώ να κάνω άμεσα είναι να σου προσθέσω στο member title το "Einstein Junior" και εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες! (είναι λίγο νωρίς για νόμπελ ή/και προτομή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καβαλήσεις το καλάμι και αυτό σίγουρα θα σταθεί εμπόδιο στην μετέπειτα ένδοξη πορεία σου)

Achondar

Achondar

31/05/2005, 12:36:38

Αχ αυτό το ξυπνητήρι.. Αφού να φανταστείς έχω δύο, για την περίπτωση που τελειώσουν οι μπαταρίες στο ένα και δεν χτυπήσει.
Παρόλαυτα όμως έχω συνηθίσει τόσο το πρωινό ξύπνημα που συνήθως ξυπνάω το πρωί ένα-δύο λεπτά πριν χτυπήσουν...

Έχει τύχει να κοιτάζεις και το ρολόι χειρός στις 11:11 ή 22:22 πολλές φορές; Αυτό όντως είναι παράξενο!

Σε ευχαριστώ πολύ για τον τίτλο! Με τιμά ιδιαίτερα!
Έχεις δει την ταινία; Αν όχι να την δεις! Έχει πολύ γέλιο. Ιδίως με τον βοηθό του Einstein Junior.

Τώρα πως σου ρθε ότι θα μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι;
Έχω δώσει ποτέ τέτοια στοιχεία;

_fantom_

_fantom_

31/05/2005, 14:44:54

Ξυπνάς ένα-δυο λεπτά νωρίτερα... κι εμένα μου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο συχνά... ξυπνάω μια-δυο ώρες αργότερα. (Μήπως ξέρει κανείς αν το βιολογικό ρολόι, είναι κουάρτζ ή κινέτικ; Κάτι δεν πάει καλά). Όταν δεν υπάρχει κάποιος να με ξυπνήσει, βάζω ρολόι απλό επιτραπέζιο, κινητό (έχω βέβαια ήχο από νανούρισμα), στέρεο (με το ράδιο ρυθμισμένο σε σκυλάδικα) και τηλεόραση (για αύξηση της φωτεινότητας του δωματίου) με διαφορά πέντε λεπτών.

Παλιότερα, που είχα ψηφιακό ρολόι χειρός, θυμάμαι πως τύχαινε να το κοιτάξω. (βέβαια μπορεί να είναι σύμπτωση, μέσα στις τόσες φορές την μέρα που το κοιτάζεις). Τώρα με το νέο μου ρολόι-σνούπυ... δεν υπάρχει θέμα.

Δεν ήξερα ότι έχει ταινία. Είχα διαβάσει ένα μικρό βιβλίο παλιά, "τα μυσικά του θείου Αλβέρτου", ή "οι ιστορίες του θείου Αλβέρτου" (κάτι τέτοιο), όπου εξηγούσε με απλά λόγια στον ανηψιό του (ενδεχομένως) τις θεωρίες του για τον χωρο-χρόνο.

Για το καλάμι... χμ, για να σε προστατέψω μωρέ... ξες που λένε ότι η διασημότητα ή/και η εξουσία τους χαλάει τους ανθρώπους. Πάντως δόξα το Θεό, δεν μας έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Achondar

Achondar

21/06/2005, 16:29:23

Ουπς!!! Εννοούσα το "Φράνκενστάιν τζούνιορ" (ταινία)...

Είναι γεγονός πως τα μεγάλα μυαλά είμαστα αφηρημένα βεβαίως βεβαίως...

alekos

alekos

21/06/2005, 20:20:11

ίσως είμαι εκτός θέματος, αλλά θα το πω:

έχετε προσέξει οτι σχεδόν σε όλες τις διαφημίσεις ρολογιών η ώρα είναι 10:10????

 

Achondar

Achondar

22/06/2005, 22:28:37

Μάλλον πρόκειται για την ιδανικότερη 8έση των δεικτών για διαφήμηση. Και οι δύο δείκτες δείχνουν προς τα πάνω, (προς τα κάτω θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως κάτι αρνητικό από το υποσυνείδητό μας), δε πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο (θα ήταν τουλάχιστον βαρετό) και δεν δείχνουν μια "στάνταρ" ώρα (όπως "ακριβώς 12"), αλλά μία τάχα τυχαία χρονική στιγμή, γεγονός που προσδίδει μια "κίνηση" και "ζωντάνια" στο ρολόι, άσχετα αν του έχουν βγάλει την μπαταρία.
Βέβαια το 10:10 σε ρολόι δεικτών, προσπαθεί να μας περάσει και ταυτόχρονα μια συμμετρικότητα και να τραβήξει την προσοχή μας, αλλά και να μας μεταδόσει μια ηρεμία και γαλήνη. Εξάλλου σε αυτή τη θέση οι δείκτες θυμίζουν μια ανοιχτή αγκαλιά...

45yo_student

45yo_student

20/07/2006, 12:49:23

[Παράθεση από : Achondar]Μάλλον πρόκειται για την ιδανικότερη 8έση των δεικτών για διαφήμηση. Και οι δύο δείκτες δείχνουν προς τα πάνω, (προς τα κάτω θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως κάτι αρνητικό από το υποσυνείδητό μας), δε πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο (θα ήταν τουλάχιστον βαρετό) και δεν δείχνουν μια "στάνταρ" ώρα (όπως "ακριβώς 12"), αλλά μία τάχα τυχαία χρονική στιγμή, γεγονός που προσδίδει μια "κίνηση" και "ζωντάνια" στο ρολόι, άσχετα αν του έχουν βγάλει την μπαταρία.
Βέβαια το 10:10 σε ρολόι δεικτών, προσπαθεί να μας περάσει και ταυτόχρονα μια συμμετρικότητα και να τραβήξει την προσοχή μας, αλλά και να μας μεταδόσει μια ηρεμία και γαλήνη. Εξάλλου σε αυτή τη θέση οι δείκτες θυμίζουν μια ανοιχτή αγκαλιά...

τι νόμπελ τ ι όσκαρ τι Αινστάιν παιδί μου εδώ ο άνθρωπος ζωγράφισεομολογώ πως με κατέπληξε η απάντηση

Doureios-Ipnos

Doureios-Ipnos

22/11/2007, 14:21:59

καλά αυτή η αλέκος,όταν δειχνει διαφημισεις,την ώρα κοιτάζει? :S

_fantom_

_fantom_

22/11/2007, 15:28:45

διαφημίσεις για ρολόγια λέει

k@Tie

[email protected]

22/11/2007, 15:32:35

νομίζω οτι εννούσε του δείκτες του ρολογιού που δείχνει η διαφήμιση και όχι ο τοίχος της...αν και πάλι κουλό είναι να κοιτάει αντί για το ρολόϊ σαν σύνολο τους δείκτες του :S

Doureios-Ipnos

Doureios-Ipnos

22/11/2007, 20:26:02

καλά καιτη,να το θέσω αλλιώς:
αυτή η αλέκος,όταν δειχνει διαφημίσεις,ψάχνει ναβρει αν υπάρχει ρολόϊ στη διαφήμιση κ κοιτάζει τι ώρα δειχνει το ρολόϊ στη διαφήμιση?
:p

k@Tie

[email protected]

22/11/2007, 20:30:57

δούρεια...μη με λές καίτη...παθαίνω κάτι παρόμοιο με αυτό που παθαίνει η charm με το charmίτα...ΑΑΑΑΑΑΑ....

Πάντως για το ρολόϊ δε στέκει όπως και να το δείς!

LittlePrince2s

LittlePrince2s

17/07/2008, 05:18:25

Καλά ο φίλτατος Achondar φοβερό μυαλό ε?
Ξέρω κάποιον που θα τον λάτρευε..
Πάντως η αλέκος (είναι η και όχι ο?? :S ) μια χαρά στέκει, απλά ενδεχομένως να έχει φοβερή παρατηρητικότητα..Το παθαίνω και εγώ ορισμένες φορές..Προσέχω κάτι λεπτομέριες..αφού η κολλητή μου δεν μου δείχνει φωτο γραφίες πιά, γιατί δεν αντέχει τα σχόλια μου για το backround :pppp

Doureios-Ipnos

Doureios-Ipnos

17/07/2008, 09:31:54

καλα,πλακα καναμε πανω στη συζητηση, δεν την  ειπαμε καμπουρα

LittlePrince2s

LittlePrince2s

17/07/2008, 15:22:59

Καλά ντε..και εγώ τριγυρνούσα μόνη μου όπως είδες αυτές τις μέρες..δεν έπρεπε να βρώ κάτι να σχολιάσω κι εγώ??


Υπάρχουν 18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Υπάρχουν διαθέσιμες 1 σελίδες απαντήσεων. Βρίσκεστε στην σελίδα Νο 1


Προσθήκη απάντησης

Για την προσθήκη απάντησης θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος και να έχετε συνδεθεί (login)

Συνταγή για πλιγούρι με κρέας, χρησιμοποιήσαμε μοσχαρίσιο κιμά

Πλιγούρι με κιμά
Είναι μια εύκολη συνταγή που όμως είναι πολύ χορταστική και εμένα μου φαίνεται αρκετά νόστιμη


κιμάς

Μακαρόνια με κιμά
Μια συνταγή που μας φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια


Αργολίδα

Αργολίδα
Ο νομός Αργολίδας, είναι ο μικρότερος της Πελοποννήσου και έχει...


Νομός Καστοριάς

Νομός Καστοριάς
Η λίμνη της Καστοριάς, o ορεινός όγκος του Γράμμου με...


Σκόπελος

Σκόπελος
Η Σκόπελος είναι ένα όμορφο καταπράσινο νησί στις βόρειες Σποράδες....


Αίγινα

Αίγινα
Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού κόλπου και πρωτεύουσα...


κώδικας ιστοσελίδας

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες
Λίγα λόγια γύρω από τα δύο βασικά είδη των ιστοσελίδων


ιστοσελίδα

Τι χρειάζεται για μια ιστοσελίδα;
Τρία είναι τα βασικά σημεία για να υπάρξει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ


Κάπνισμα

Κόβω το τσιγάρο
Με λένε Αναΐς, είμαι 20 χρονών, καπνίζω εδώ και 3...


Νετρινίτα η Ατίθαση

Νετρινίτα, ή....Νετρίνα η Ατίθαση :ΡΡ
Μια μεξικάνικη ιστορία, με την νετρινική μας πινελιά. Ο Χοσέ...


κάλπικη λίρα

η άλλη κάλπικη λίρα ...
Κάποτε, πριν δέκα συναπτά έτη, φοιτήτρια ούσα σε ένα από...


γυναικεία συζήτηση

Απόψεις γύρω από το θέμα της αποτρίχωσης
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο έγκλημα τη χρήση ξυραφιού, αν και αναγνωρίζω...


κέικ σοκολατας

Κέικ σοκολάτας
Του έβαλα και γλάσο με κουβερτούρα


Καστοριά

Καστοριά
Στην Καστοριά βρεθήκαμε για μια ημερήσια εκδρομή και φτάνοντας εκεί...


Παλαιά Επίδαυρος

Παλαιά Επίδαυρος
Η Παλαιά (ή Αρχαία, όπως συνηθίζεται να λέγεται) Επίδαυρός βρίσκεται...