Παναρισμένα χοιρινά σνίτσελ στο τηγάνι


Τα σνίτσελ είναι μια εναλλακτική επιλογή όταν βαριόμαστε την μπριζολέ κρεατίλα και θέλουμε να εμπλουτίσουμε την γεύση και να διαφοροποιήσουμε το οπτικό αποτέλεσμα.

χοιρινά σνίτσελ

Βέβαια για να κάνουμε τα σνίτσελ χρειάζεται μια προεργασία, δηλαδή το πανάρισμα, το οποίο δεν είναι δύσκολο αλλά είναι μια έξτρα "φασαρία" π.χ. αν το κάνεις έτσι τυπικά όπως το κάνουμε εμείς στο video... λερώνεις τρία πιάτα για να πανάρεις το κρέας, τρία πιάτα που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να τα πλύνεις. Ντάξει και απλές μπριζόλες να έκανες πάλι θα χρειάζονταν ενδεχομένως μια προετοιμάσια τύπου μαρινάρισμα, οπότε... ας μην το αναλύσουμε άλλο και ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα μας.

Στο πανάρισμα λοιπόν, χρησιμοποιούμε αλεύρι, αυγά και τριμμένη φρυγανιά. Και αυτή η σειρά με την οποία τα αναφέρω, δεν είναι τυχαία, πρέπει τα 3 αυτά υλικά να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του κρέατος με αυτή την σειρά, προκειμένου να πετύχουμε την επιθυμητή κρούστα στα σνίτσελ.

Όταν με το καλό τελειώσουμε με αυτή την διαδικασία, μετά το τηγάνισμα είναι εύκολο, αρκεί να μην τα ζαλίσουμε-διαλύσουμε με πολλά αναποδογυρίσματα και αρχίσει να ξεκολλάει η κρούστα από τα σνίτσελ. Θεωρώ ότι 1-2 αναποδογυρίσματα στο κατάλληλο χρόνο, αρκούν για να ψηθούν τα σνίτσελ και να τα σερβίρουμε στο πιάτο μας για να είναι με αυτό το ωραίο χρώμα σαν χάρμα οφθαλμών.

κοινοποίηση

Ημερομηνία : 11/12/2014, 21:27:36
Ετικέτες: , , ,


Δείτε επίσης στην ενότητα Συνταγές:


Κοινωνικός σχολιασμός

η κοινωνία δεν το έχει σχολιάσει ακόμη :-( Κάνε εσύ την αρχή!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Παρακαλώ: α) Μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (είναι κουραστικό), β) Μην γράφετε με greeklish, γ) Εκφραστείτε κόσμια

Αριθμός ασφαλείας (antispam) :

Ψιτ? Αν γράφεις συχνά σχόλια και βαριέσαι να συμπληρώνεις συνέχεια όνομα, email και αριθμό ασφαλείας, μπορείς να γίνεις μέλος ώστε να μπορείς να σχολιάζεις μόνο γράφοντας το μήνυμα σου :-)


Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και πιπεριές
Νόστιμη τηγανιά με χοιρινό κρέας και μουστάρδα για έξτρα γεύση


Μαθαίνοντας VHDL

Μαθαίνοντας VHDL
Βρήκα διάφορα βίντεο


Αργολίδα

Αργολίδα
Ο νομός Αργολίδας, είναι ο μικρότερος της Πελοποννήσου και έχει...


Νομός Καστοριάς

Νομός Καστοριάς
Η λίμνη της Καστοριάς, o ορεινός όγκος του Γράμμου με...


Σκόπελος

Σκόπελος
Η Σκόπελος είναι ένα όμορφο καταπράσινο νησί στις βόρειες Σποράδες....


Αίγινα

Αίγινα
Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού κόλπου και πρωτεύουσα...


κώδικας ιστοσελίδας

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες
Λίγα λόγια γύρω από τα δύο βασικά είδη των ιστοσελίδων


ιστοσελίδα

Τι χρειάζεται για μια ιστοσελίδα;
Τρία είναι τα βασικά σημεία για να υπάρξει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ


Κάπνισμα

Κόβω το τσιγάρο
Με λένε Αναΐς, είμαι 20 χρονών, καπνίζω εδώ και 3...


Νετρινίτα η Ατίθαση

Νετρινίτα, ή....Νετρίνα η Ατίθαση :ΡΡ
Μια μεξικάνικη ιστορία, με την νετρινική μας πινελιά. Ο Χοσέ...


κάλπικη λίρα

η άλλη κάλπικη λίρα ...
Κάποτε, πριν δέκα συναπτά έτη, φοιτήτρια ούσα σε ένα από...


γυναικεία συζήτηση

Απόψεις γύρω από το θέμα της αποτρίχωσης
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο έγκλημα τη χρήση ξυραφιού, αν και αναγνωρίζω...


κέικ σοκολατας

Κέικ σοκολάτας
Του έβαλα και γλάσο με κουβερτούρα


Καστοριά

Καστοριά
Στην Καστοριά βρεθήκαμε για μια ημερήσια εκδρομή και φτάνοντας εκεί...


Παλαιά Επίδαυρος

Παλαιά Επίδαυρος
Η Παλαιά (ή Αρχαία, όπως συνηθίζεται να λέγεται) Επίδαυρός βρίσκεται...