22η έκθεση Infosystem: από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2008


Ανανεωμένη, με πολλές νέες προτάσεις ανοίγει τις πύλες της στις 2 Οκτωβρίου 2008 η σημαντικότερη Διεθνής ετήσια Έκθεση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας INFOSYSTEM στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και είναι πλήρως ανανεωμένη σε δομή, προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα εκθέτες και επισκέπτες. Η ανανεωμένη δομή της 22ης διοργάνωσης καλύπτει κάθε πλευρά της σύγχρονης τεχνολογίας και κάθε τομέα των συγκλινόντων χώρων της Πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Η INFOSYSTEM είναι η μοναδική έκθεση που παρουσιάζει πλήρως το σύνολο της ψηφιακής τεχνολογίας και των λύσεων της τόσο ως προς την καταναλωτική πλευρά της (B2C) όσο και ως προς την επιχειρηματική (B2B). Η φετινή, 22η INFOSYSTEM, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, διαχωρίζει τα εκθέματά της όχι με βάση τα χαρακτηριστικά τους αλλά το σε ποιον απευθύνονται. Με αυτόν τον τρόπο, έχει δημιουργήσει τις εξής θεματικές ενότητες:

Personal & Fun: Οι κορυφαίες εταιρείες παρουσιάζουν τις λύσεις Personal Computing και ψηφιακής ψυχαγωγίας του σήμερα και του αύριο, ενώ θα διοργανωθεί το διεθνές και θεσμοθετημένο πρωτάθλημα gaming.

Telecommunications: Η καρδιά των τηλεπικοινωνιών χτυπά στη φετινή INFOSYSTEM. Κινητή και σταθερή τηλεφωνία, Internet, Gadgets, Δίκτυα, πάρoχοι και κατασκευαστές θα δώσουν το «παρών» στην Έκθεση

Business Selections: Οι σημαντικότεροι κατασκευαστές, πάροχοι υπηρεσιών, εταιρείες συμβούλων, οίκοι ανάπτυξης λογισμικού και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη τεχνολογική υποστήριξη της επιχειρηματικότητας θα βρίσκονται στην 22η INFOSYSTEM, για να απαντήσουν στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής επιχείρησης.

Public Sector Selections: Η 22η INFOSYSTEM είναι η μοναδική έκθεση που παρουσιάζει σε ειδικό θεματικό τομέα τις λύσεις των εταιρειών για τον Δημόσιο τομέα, παρέχοντας έτσι σε όλες τις εταιρείες που αναπτύσσουν τεχνολογίες για το Δημόσιο ένα βήμα επίδειξης των δυνατοτήτων τους.

Δύο νέοι πόλοι ενδιαφέροντος αναμένεται ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού της έκθεσης. Πρόκειται για το «Future Park» -ως προς το B2C (Business to Consumers) τμήμα της, και το Partenariat για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ως προς το B2B (Business to Business) τμήμα.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται «Future Park», το οποίο επικεντρώνεται στο Gaming και τη ψυχαγωγία. Στο πλαίσιο του θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τεχνολογίες και οι νεότερες εκδόσεις, ενώ τους επισκέπτες θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Το Furute Park αναμένεται να αποτελέσει ένα από τους βασικούς πόλους ενδιαφέροντος της ανανεωμένης 22ης INFOSYSTEM.

Επιπλέον, στην 22η INFOSYSTEM διοργανώνεται ένα δυναμικό Partenariat, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με έμφαση στις επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το κλείσιμο των συναντήσεων μεταξύ εκθετών-επισκεπτών έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο μέσω του internet, στην ιστοσελίδα www.expopartnariat.gr με τη χρήση ειδικού λογισμικού ή τηλεφωνικά -χωρίς χρέωση- στο 800-800 40 40.

Εξάλλου, η φετινή διοργάνωση προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε καινοτόμες και πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες να συμμετέχουν στην Έκθεση - θεσμό για την ελληνική αγορά τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής με stand 12 τ.μ. με δομή σε τιμή μόνο 1000 ευρώ.

14ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν στη Ψηφιακή Σύγκλιση και στη συνεργασία Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα, σε θέματα ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού και της Τουριστικής Ανάπτυξης με Ψηφιακές Εφαρμογές, στις λύσεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο και τις Επιχειρήσεις, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σύγκλιση κινητής τηλεφωνίας και Διαδικτύου και τις εφαρμογές ηλεκτρονικής επιχειρηματικής δράσης (e-business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της INFOSYSTEM, η οποία αποτελεί τμήμα της κεντρικής ιστοσελίδας της HELEXPO), επιλέγοντας το μενού Εκθέσεις/Κατάλογος Εκθέσεων την INFOSYSTEM.

HELEXPO - Δελτίο τύπου 21/07/2008

κοινοποίηση

Ημερομηνία : 22/07/2008, 12:58:21
Ετικέτες: , , ,


Δείτε επίσης στην ενότητα Τεχνολογία:


Κοινωνικός σχολιασμός

η κοινωνία δεν το έχει σχολιάσει ακόμη :-( Κάνε εσύ την αρχή!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Παρακαλώ: α) Μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (είναι κουραστικό), β) Μην γράφετε με greeklish, γ) Εκφραστείτε κόσμια

Αριθμός ασφαλείας (antispam) :

Ψιτ? Αν γράφεις συχνά σχόλια και βαριέσαι να συμπληρώνεις συνέχεια όνομα, email και αριθμό ασφαλείας, μπορείς να γίνεις μέλος ώστε να μπορείς να σχολιάζεις μόνο γράφοντας το μήνυμα σου :-)


Συνταγή για πλιγούρι με κρέας, χρησιμοποιήσαμε μοσχαρίσιο κιμά

Πλιγούρι με κιμά
Είναι μια εύκολη συνταγή που όμως είναι πολύ χορταστική και εμένα μου φαίνεται αρκετά νόστιμη


κιμάς

Μακαρόνια με κιμά
Μια συνταγή που μας φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια


Αργολίδα

Αργολίδα
Ο νομός Αργολίδας, είναι ο μικρότερος της Πελοποννήσου και έχει...


Νομός Καστοριάς

Νομός Καστοριάς
Η λίμνη της Καστοριάς, o ορεινός όγκος του Γράμμου με...


Σκόπελος

Σκόπελος
Η Σκόπελος είναι ένα όμορφο καταπράσινο νησί στις βόρειες Σποράδες....


Αίγινα

Αίγινα
Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού κόλπου και πρωτεύουσα...


κώδικας ιστοσελίδας

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες
Λίγα λόγια γύρω από τα δύο βασικά είδη των ιστοσελίδων


ιστοσελίδα

Τι χρειάζεται για μια ιστοσελίδα;
Τρία είναι τα βασικά σημεία για να υπάρξει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ


Κάπνισμα

Κόβω το τσιγάρο
Με λένε Αναΐς, είμαι 20 χρονών, καπνίζω εδώ και 3...


Νετρινίτα η Ατίθαση

Νετρινίτα, ή....Νετρίνα η Ατίθαση :ΡΡ
Μια μεξικάνικη ιστορία, με την νετρινική μας πινελιά. Ο Χοσέ...


κάλπικη λίρα

η άλλη κάλπικη λίρα ...
Κάποτε, πριν δέκα συναπτά έτη, φοιτήτρια ούσα σε ένα από...


γυναικεία συζήτηση

Απόψεις γύρω από το θέμα της αποτρίχωσης
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο έγκλημα τη χρήση ξυραφιού, αν και αναγνωρίζω...


Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και πιπεριές
Νόστιμη τηγανιά με χοιρινό κρέας και μουστάρδα για έξτρα γεύση


Καστοριά

Καστοριά
Στην Καστοριά βρεθήκαμε για μια ημερήσια εκδρομή και φτάνοντας εκεί...


Παλαιά Επίδαυρος

Παλαιά Επίδαυρος
Η Παλαιά (ή Αρχαία, όπως συνηθίζεται να λέγεται) Επίδαυρός βρίσκεται...