Η ιστοσελίδα netrino.gr

Τα διαθέσιμα θέματα της ενότητας...


Project : Ιστο-κατάλογος Ανεργίας

05/05/2005, 20:22:00

Ένα μεγαλόπνοο project που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004, αφέθηκε στο έλεος του Θεού για μερικούς μήνες, αλλά πρόσφατα το ανακαίνισα και προσπαθώ να το αξιοποιήσω ώστε να προκύψει κάτι χρήσιμο.


Editorial: Ξανά επίκαιρα

13/03/2005, 09:35:29

Μια σπόντα editorial, για να παρουσιάσουμε τον νέο θεσμό της ενότητας του "Επι-καιρώς", δηλαδή το "Ξανά επίκαιρα". Πρόκειται για μια επαναφορά παλιών θεμάτων από το αρχείο μας. Επειδή και καθότι έκλεισε ο πρώτος χρόνος για το netrino.gr, και σύμφωνα με την "ανακύκλωση επικαιρότητας" που παρατηρείται (βλ. το αντίστοιχο topic -ομαδική εργασία- στο forum), αποφασίσαμε όποτε κρίνουμε σκόπιμο να επαναφέρουμε παλιά πρωτοσέλιδά μας από το αρχείο.


TV E04/2005-Γιόκ! (Editorial)

31/01/2005, 15:36:11

Χμ... είναι μια ώρα δύσκολη, αλλά δεν είναι του χωρισμού η ώρα. Αν και έχω μαζέψει το υλικό για το TV-E και αυτής της εβδομάδας (δικαστές, κληρικοί, βαμβακοπαραγωγοί κ.α.), αποφάσισα να μην το γράψω τελικά.


Editorial

11/10/2004, 09:58:32

Μέσα από μερικές χιλιάδες επισκέψεις και επισκέπτες που δέχτηκε το netrino.gr, 300 (περίπου) άνθρωποι, έκαναν την υπέρβαση να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για αυτό, με την εγγραφή τους είτε στην mailing list είτε στο forum του netrino.gr. Μερικοί ίσως δεν ξαναγύρισαν από τότε, άλλοι ίσως μας επισκέπτονται περιστασιακά, και τέλος υπάρχει και μια μικρή σε αριθμό ομάδα ανθρώπων που μας επισκέπτονται αρκετά συχνά και πραγματικά δίνουν ζωή στο netrino.gr.


Γίναμε διάσημοι :-)

07/09/2004, 19:49:31

Φανταστείτε το εξής σκηνικό : Απογευματινό καφεδάκι στο μπαλκόνι, με τα πόδια απλωμένα στην απέναντι καρέκλα και ξαφνικά... χτυπάει το τηλέφωνο και μαθαίνεις ότι σε μία ώρα έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας σου θα σταματήσει ένα λεωφορείο γεμάτο με ανθρώπους που θα ήθελαν να σε επισκεφτούν για να σε γνωρίσουν...


Editorial

18/06/2004, 05:32:10

Χμ... ανησύχησε κανείς; Ενός μηνού σιγή (σχεδόν). Ε, είχαμε κάποια παράπονα από επισκέπτες και μέλη ότι γράφουμε πολύ συχνά και δεν προλαβαίνουνε ούτε να τα διαβάζουν όλα ούτε και να τα εμπεδώνουν. Πιστεύουμε ότι τώρα πλέον ικανοποιήσαμε και τον πιο απαιτητικό παραπονούμενο και όσοι είχαν μείνει πίσω έχουν κερδίσει το χαμένο έδαφος οπότε μας επιτρέπετε Να συνεχίσουμε το έργο μας.


Editorial

29/02/2004, 12:48:32

Το netrino.gr είναι επιτέλους έτοιμο! Πέρασε περίπου ένας μήνας από την πρώτη μέρα που οι πρώτες σελίδες του βγήκαν στον αέρα. Πλέον όλες του οι σελίδες λειτουργούν κανονικά και σας περιμένουν να τις επισκεφτείτε και να αφήσετε τα ίχνη σας πάνω τους. Βέβαια, δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε εδώ. Το netrino.gr θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι να ξεπεράσει το τέλειο.


TV Προτάσεις

23/02/2004, 15:10:24

Εγκαίνια της ενότητας «TV Προτάσεις». Ξεφυλλίστε την και προβληματιστείτε! Αισιοδοξούμε ότι θα σας φανεί χρήσιμη και θα την αξιοποιήσετε! Στο σχόλιο αυτής της εβδομάδας για την TV θα βρείτε επιπλέον ένα δώρο-κόλπο για το μεγάλο debate!


netrino-διάσταση

21/02/2004, 16:55:54

Καλώς ήρθατε στην netrino-διάσταση! Αν έχετε humor και σας αρέσει να σκέφτεστε (ή θα θέλατε να ξεκινήσετε)… ελάτε στην παρέα μας! Μείνετε μαζί μας γιατί… έχουμε πολλά να πούμε και προπάντων θέλουμε να ακούσουμε εσάς! Εμείς ούτε υποσχόμαστε, ούτε πραγματοποιούμε… απλά σας προκαλούμε-προσκαλούμε να σκεφτείτε… δημιουργικά!


Υπό κατασκευή...

06/02/2004, 19:09:46

Το netrino.gr βρίσκετε στην τελική φάση υλοποίησης. Σχεδιάζονται οι τελευταίες σελίδες του και διορθώνονται διάφορες ατέλειες.Προς το παρόν λειτουργούν πλήρως οι ενότητες του Forum, του Chat και των Links.


Η ιστοσελίδα netrino.gr : Σελίδα Νο 3

(Σε αυτήν την ενότητα υπάρχουν 34 θέματα σε 3 σελίδες)

Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και πιπεριές
Νόστιμη τηγανιά με χοιρινό κρέας και μουστάρδα για έξτρα γεύση


Μαθαίνοντας VHDL

Μαθαίνοντας VHDL
Βρήκα διάφορα βίντεο


Αργολίδα

Αργολίδα
Ο νομός Αργολίδας, είναι ο μικρότερος της Πελοποννήσου και έχει...


Νομός Καστοριάς

Νομός Καστοριάς
Η λίμνη της Καστοριάς, o ορεινός όγκος του Γράμμου με...


Σκόπελος

Σκόπελος
Η Σκόπελος είναι ένα όμορφο καταπράσινο νησί στις βόρειες Σποράδες....


Αίγινα

Αίγινα
Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού κόλπου και πρωτεύουσα...


κώδικας ιστοσελίδας

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες
Λίγα λόγια γύρω από τα δύο βασικά είδη των ιστοσελίδων


ιστοσελίδα

Τι χρειάζεται για μια ιστοσελίδα;
Τρία είναι τα βασικά σημεία για να υπάρξει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ


Κάπνισμα

Κόβω το τσιγάρο
Με λένε Αναΐς, είμαι 20 χρονών, καπνίζω εδώ και 3...


Νετρινίτα η Ατίθαση

Νετρινίτα, ή....Νετρίνα η Ατίθαση :ΡΡ
Μια μεξικάνικη ιστορία, με την νετρινική μας πινελιά. Ο Χοσέ...


κάλπικη λίρα

η άλλη κάλπικη λίρα ...
Κάποτε, πριν δέκα συναπτά έτη, φοιτήτρια ούσα σε ένα από...


γυναικεία συζήτηση

Απόψεις γύρω από το θέμα της αποτρίχωσης
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο έγκλημα τη χρήση ξυραφιού, αν και αναγνωρίζω...


Καστοριά

Καστοριά
Στην Καστοριά βρεθήκαμε για μια ημερήσια εκδρομή και φτάνοντας εκεί...


Παλαιά Επίδαυρος

Παλαιά Επίδαυρος
Η Παλαιά (ή Αρχαία, όπως συνηθίζεται να λέγεται) Επίδαυρός βρίσκεται...